Fellski gjør skituren bedre

felleski

Det er bra for både kropp og sinn med en tur i naturen. Men om vinteren er nok ski transportmiddelet om man ønsker litt trim sammen med naturopplevelsen din.


Når man går på ski i det kalde nord er det selvsagt viktig å tenke på å kle seg etter forholdene, ta med seg en mobil om en ulykke skulle skje. Og selvsagt litt sunn mat som grovkornet brødskiver og kanskje litt frukt.

Les også:  Kjæledyrets betydning under koronatiden

Men det er ikke bare enkelt å gå på ski i det kuperte terrenget i Norge. Oppoverbakker og nedoverbakker kan gjøre skituren til en utfordring for de fleste. Det er nok særlig problemene med å velge rett skismøring som kan gjøre ting vanskelige.

Men om du bruker felleski løser dette seg enkelt. Felleski har nemlig godt grep i oppoverbakker og god gli nedoverbakker – uansett. Du finner mange gode felleski hos nettbutikken Kajakk og Fritid, men du bør også sjekke Felleski.no som er en av de ledende i Norge innen felleski. Begge nettbutikkene sender til hele landet.

Les også:  Kjæledyrets betydning under koronatiden

God tur!


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.