Fellski gjør skituren bedre

felleski

Det er bra for både kropp og sinn med en tur i naturen. Men om vinteren er nok ski transportmiddelet om man ønsker litt trim sammen med naturopplevelsen din.


Når man går på ski i det kalde nord er det selvsagt viktig å tenke på å kle seg etter forholdene, ta med seg en mobil om en ulykke skulle skje. Og selvsagt litt sunn mat som grovkornet brødskiver og kanskje litt frukt.

Men det er ikke bare enkelt å gå på ski i det kuperte terrenget i Norge. Oppoverbakker og nedoverbakker kan gjøre skituren til en utfordring for de fleste. Det er nok særlig problemene med å velge rett skismøring som kan gjøre ting vanskelige.

Men om du bruker felleski løser dette seg enkelt. Felleski har nemlig godt grep i oppoverbakker og god gli nedoverbakker – uansett. Du finner mange gode felleski hos nettbutikken Kajakk og Fritid, men du bør også sjekke Felleski.no som er en av de ledende i Norge innen felleski. Begge nettbutikkene sender til hele landet.

God tur!


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.