Gratis nyheter om sport

fotball nyheter

Sport er en viktig del av hverdagen til omentrent alle nordmenn, de fleste av oss har vel på en eller annen tid i løpet av livet vært involvert i en eller flere idretter. Og treningen og trimmingen til disse idrettene er en viktig bidragsyter for bedre folkehelse.


De fleste av landets nettaviser dekker alle mulige slags sportsnyheter, både fra Norge og utlandet. Og det er mange typer sportsnyheter folk er interessert i å lese om, som for eksempel skisport, snowboard, fotball, hockey og så videre.

Problemet er at omentrent alle nettaviser har betalingsmu slik at man ikke kan lese nyheter om sport om man ikke betaler for det. Men den lokale nettavisen Bodøposten.no er en helt gratis nettavis.

Og Bodøposten.no dekker dekker ikke bare lokale sportsnyheter, men også nasjonale og internasjonale nyheter om sport. Og nyhetene er selvsagt helt gratis å lese.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.