Flytting kan skade ryggen din

lager oppbevaring

De fleste av oss flytter flere ganger i løpet av livet. Og vi har alle tunge møbler, vaskemaskiner, kjøleskap og så videre. Eller enda værre: en veggseksjon eller et piano. Men å løfte disse tunge gjenstandene selv er ikke uten risiko. Særlig for ryggen.


Problemet er ikke bare løfteteknikken, det er også løfteutsyret. Flyttebyråer har utstyret og erfaringen for å unngå personlige skader. Og en skade på ryggen din er ingen liten skade. Det kan koste deg uker eller måneder borte fra jobben.

Dessuten er ofte flytting basert på frivillig innsats, det er personer men kjenner, naboer slekt og så videre som hjelper. Hva om de blir skadet?

Ved å bruke flyttebyråer unngår man hele problematikken, men det koster penger. På den annen siden, om man ikke bruket flyttebyråer kunne kostnaden vært mye høyere. Ikke bare økonomisk, men også helsemessig. Konsekvensene ved å skade en person men kjenner, enten det er slekt, en kollega eller en nabo med en alvorlig skade ved å hjelpe til med flytting kan heller ikke undervurderes.

Majoren flyttebyrå i Oslo eller andre flyttebyråer kan hjelpe deg og dine om du bor i Oslo, eller omegn. Men om du bor i andre deler av landet bruker det vanligvis være best å finne et lokalt flyttebyrå som kan hjelpe deg.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.