Wellness er den nye trenden

wellness

Det virker som wellness er den nye trenden i Norge innen hudpleie, ansiktspleie, massasje og spa. Det popper stadig opp nye wellness steder rundt om i landet. Og utvalget av wellness steder i utlandet øker også. Årsaken er enkel: etterspørsel.


Norske forbrukere ønsker å investere i sin egen helse, sitt utseende og helse.

Velvære er en viktig del av å ha en god mental og fysisk helse. Ved å besøke et wellness sted som tilbyr ulike tjenester innen massasje, hudpleie, ansiktspleie og lignende tjenester innen wellness kan ha positive ringvirkninger på din helse. Kroppen kommer mer i harmoni med tankene og massasje kan løse opp spente muskler som en følge av stress.

Nettsiden PureWellness.no er en portal som fokuserer på akkurat denne delen av tjenester og produkter. På nettsiden finner du for eksempel:

Du finner også anmeldelser av wellness produkter og wellness steder. Dessuten har nettsiden tips om wellness  opphold i andre land som:

  • Norge
  • Sverige
  • Danmark
  • Tyskland

Du finner i det hele tatt mye nyttig informasjon for de som ønsker å unne seg en wellness behandling. Nettsiden har også en nettbutikk der man kan kjøpe ulike eksklusive spa og wellness produkter.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.