Wellness er den nye trenden

wellness

Det virker som wellness er den nye trenden i Norge innen hudpleie, ansiktspleie, massasje og spa. Det popper stadig opp nye wellness steder rundt om i landet. Og utvalget av wellness steder i utlandet øker også. Årsaken er enkel: etterspørsel.


Norske forbrukere ønsker å investere i sin egen helse, sitt utseende og helse.

Velvære er en viktig del av å ha en god mental og fysisk helse. Ved å besøke et wellness sted som tilbyr ulike tjenester innen massasje, hudpleie, ansiktspleie og lignende tjenester innen wellness kan ha positive ringvirkninger på din helse. Kroppen kommer mer i harmoni med tankene og massasje kan løse opp spente muskler som en følge av stress.

Les også:  Inngår omfattende rammeavtaler med sykehus-Norge

Nettsiden PureWellness.no er en portal som fokuserer på akkurat denne delen av tjenester og produkter. På nettsiden finner du for eksempel:

Du finner også anmeldelser av wellness produkter og wellness steder. Dessuten har nettsiden tips om wellness  opphold i andre land som:

  • Norge
  • Sverige
  • Danmark
  • Tyskland

Du finner i det hele tatt mye nyttig informasjon for de som ønsker å unne seg en wellness behandling. Nettsiden har også en nettbutikk der man kan kjøpe ulike eksklusive spa og wellness produkter.

Les også:  Offisiell åpning av ny fløy ved Martina Hansens Hospital

Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.