Volvo er sikre biler – Her er de fire beste

volvo

Volvo-biler har lenge vært kjent for sin pålitelighet og holdbarhet. Og sikkerhet. Når du kjøper en bil av dette merket, kan du forvente at den vil vare veldig lenge.


Selv om de også krever reparasjoner samtidig, kan du finne reservedeler til Volvo i Bildelerstore.co.no online bildeler butikk.

V40
Luchbacken fikk et fempunktsmerke for effektiviteten av sikkerhetssystemer, 88% for fotgjengerens sikkerhet og 98% for sikkerheten til voksne passasjerer og sjåføren, og indikerte dermed de høyeste resultatene ikke bare i deres gruppe, men også blant alle andre modeller.

Volvo S60 første generasjon
Den første generasjonen av sportssedan Volvo S60 i forretningsklasse ble lansert fra 2000 til 2009. Bilen var meget vellykket. Han har en sterk kropp, god fjæring, pålitelige bensinmotorer, utmerkede sikkerhetssystemer. Å kjøre en slik sedan er en glede.

Basismotoren var en 1,4 liters aspirert motor med en effekt på 140 kW, og toppmotoren ble en 2,3 liters turbomotor med en effekt på 300 kW.

Volvo XC90 første generasjon
Den første generasjonen av Volvo XC90 crossover Volvo produsert fra 2002 til 2014. For moderne crossover, skifter generasjoner mye raskere. i 2003 i Sør-Amerika ble denne crossoveren kåret til årets beste bil. Vi gjør spesielt oppmerksom på de utmerkede sikkerhetssystemene.

XC90-motoren inkluderer bensin- og dieselmotorer. 2,5-liters bensinmotor har en effekt på 250 hk. Basen på 2,4 liters dieselmotor har 165 kW.

Volvo XC70
All-wheel drive all-wheel drive stasjonsvogn Volvo XC70 av den første generasjonen dukket opp i år 2000. I 2007 ble hans andre generasjon lansert. Denne stasjonsvogna har god ytelse. Men du skal selvfølgelig ikke forvente at han vil erstatte noen SUV eller pickup i full størrelse i denne forbindelse.

Utvalget av motorer inkluderer bensin (kraft fra 240 til 300 hk) og diesel (kraftuttak 165 til 215 hk).


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.