Volvat kjøper Argus Syn og vokser innen syn- og øyehelse

optiker briller syn

Volvat Medisinske Senter utvider nå sin virksomhet innen øyehelse ved å overta og integrere driftskonseptet til Argus Syn. Dermed tilføyes synskorrigering ved hjelp av laser- og linseoperasjon inn i Volvats satsning innen syn- og øyehelse.


– Et marked i vekst med økt etterspørsel etter synskorrigering med laser- og linseoperasjoner gjør at vi ved å kjøpe opp Argus Syn tilfører innovativ og erfaringsbasert kompetanse. På denne måten blir vårt tilbud til pasientene innen syn- og øyehelse komplett fra første dag, sier administrerende direktør Per Helge Fagermoen.

Les også:  Bedre Nætter er butikken for deg som trenger seng

– Dette er en naturlig satsning etter oppkjøpet av Orbita Øyelegesenter for to år siden. Syn -og øyehelse er et område som Volvats skal vokse ytterligere på i tiden  fremover gjennom å gradvis bygge opp tilbudet over hele landet. Fra nyttår jobber det hele 38 personer innen dette fagområdet i Volvat, forklarer Fagermoen.

Klinikken Argus Syn har Norges lengste erfaring innen synskorrigerende operasjoner og tilbyr unike behandlingsmetoder med den nyeste teknologien i markedet.  –  Vi deler ambisjoner og verdier forankret i pasientsikkerhet, kvalitet og innovasjon med Volvat.  Volvats brede og nasjonale satsning innen vårt område gjør det riktig å satse videre sammen, sier Marianne Pettersen, daglig leder i Argus Syn. 

Les også:  KS og KS Storbynettverk ber regjeringen skjerpe tiltak mot importsmitte

Øyelege og pionér i Norden innen synskorrigerende kirurgi, Willy Pettersen og alle de øvrige ansatte, ble innlemmet i Volvatgruppen 2. januar, og vil jobbe ut fra eksisterende lokaler i Lille Grensen. Dermed har Volvat Medisinske senter nå fire sentre i Oslo. – Både Volvat og Argus Syn er etablert i et privatbetalende marked som krever korte ventetider og kontinuerlig kvalitetsorientering innen tilbud og tjenester. Vi er ambisiøse og vi ser frem til å nå våre mål sammen, avslutter Fagermoen.  

Les også:  KS og KS Storbynettverk ber regjeringen skjerpe tiltak mot importsmitte

Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.