Volvat etablerer legesenter i Bekkjarvik

data lege

I april åpner Volvat Medisinske Senter et nytt legesenter, denne gangen på Bekkjarvik Torg i Austevoll kommune.


– Vi etablerer for første gang et nær-konsept i distriktet og som direkte skal utvikles basert på etterspørsel fra pasientene, sier leder Volvat Laguneparken Monica Kvalheim.

– Volvats nær-konsept er tilpasset små kommuner plassert i en radius ut fra et hovedsenter, som her i Bergen, forklarer Kvalheim. I første omgang skal senteret være oppe to dager i uken der allmennlege vil være tilgjengelig, i tillegg blir det etablert en bedriftshelsetjeneste og om behovet er tilstede, vil vi utvide tilbudet med å tilby timer med spesialister fortsetter Kvalheim.

Les også:  KS og KS Storbynettverk ber regjeringen skjerpe tiltak mot importsmitte

Det nye legesenteret i Bekkjarvik er utviklet for pasienter som ønsker å lokalt å ha mulighet til å være tilknyttet et stort og profesjonelt miljø med flere tjenester og ikke minst, rask tilgang til spesialister uten henvisning. 

– Distansen til et privat tilbud kan ofte bli lang for mange som bor ute i landets små kommuner. Med Volvats nærkonsept får pasientene et lett tilgjengelig alternativ og får et lokalt kontaktpunkt til en omfattende og bred helsemedisinsk tjeneste.  Nå gleder vi oss bare til å starte opp og er spente på hvordan vi vil bli mottatt, avslutter Kvalheim.

Les også:  KS og KS Storbynettverk ber regjeringen skjerpe tiltak mot importsmitte

Legesenteret er på 155 m2 og vil være lett tilgjengelig for alle som bor i området. Kontakt og timebestilling vil være tilgjengelig hele tiden fra Laguneparken i Bergen.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.