Vil fjerne stress på jobben

jobb stress
jobb stress
Stressa på jobben?

Mentaltreneren og kurslederen Vibeke C. Hammer skal holde et foredrag for HR-folk og ledere i næringslivet i Norge. Vibeke skal hjelpe bedrifter med å redusere stress på arbeidsplassene. Og lykkes hun med det, er gevinstene store – både for arbeidstakere og arbeidsgivere.


De ansatte plages mindre på jobben og bedriftene tjener mer. Alle vinner.

Vibeke har en bred bakgrunn innen dette fagfeltet, hun er utdannet innen mentale teknikker og har en imponerende liste med suksesser å skilte med. Hun har snudd mennesker fra å ha mentale utfordringer til livsglede og sportsutøvere tilbake på sporet.

Potensialet for Vibeke C. Hammer i Ansvarlig Helse er med andre ord ganske stort. Og tirsdag 12. september 2017 er hun en av foredragsholderne på konferansen med navnet: Stressede ansatte? Gjør noe med det!

Det er Abelia og Norsk Industri som inviterer til kurs for å belyse arbeidslivets utfordringer til høy arbeidsbelastning og ivaretagelse av de ansatte.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.