VIDEO: Ni nye Mudo Gym treningssentre i 2020

mudo gym

Mudo Gym går for full maskin inn i det nye året med konkret målsetning på ni nyåpninger i 2020. Kjeden planlegger to store åpninger allerede i månedsskiftet januar/februar. De syv øvrige åpningene er planlagt gjennom året, i påvente av godkjenninger og oppgaven med å finne gode lokasjoner for allerede signerte franchisetakere.


Åpningen av Mudo Gym Lillestrøm ligger lengst frem i løypa, og byggeprosessen i sin siste fase nå rett før jul. Franchisetaker Amin Hag og Sonika Kaur driver fra tidligere fire kiosker i kjedene Snask og Mix og omsetter for rundt 100 millioner. Nå gleder de seg til å ta fatt på treningsbransjen, som på mange måter blir som å “komme hjem”. 

– Både Sonika og jeg har jobbet i SATS tidligere, både med salg og treningsveiledning, og vi har begge drømt om å starte opp noe eget innen treningsbransjen. Nå gjør vi virkelighet av drømmen, sier Amin Hag. 

Han mener lokasjon er viktig og at beliggenheten på Lillestrøm Torv midt i sentrum av Lillestrøm, allerede gir god effekt. 

– Vi ser at det er stor forventning og at lillestrømlingene gleder seg til vi åpner. Det er mange som har sikret seg treningsavtale allerede før vi åpner dørene, sier han. 

Senteret sikter på å åpne i slutten av januar og blir nesten 700 kvadratmeter stort med topp moderne utstyr, smoothiebar og treningstilbud for hele familien.

Mudo Gym Carl Berner åpner rundt samme tid i et tett befolket område midt i Oslo. 

– Familier er en viktig målgruppe for oss og vi ser allerede at vårt konsept er tatt godt imot i dette nærområdet, sier Audun Mentzoni, som hoppet av jobben som ingeniør for å åpne sitt Mudo Gym. 

I etasjen over flytter Mudo Gyms administrasjon inn i nye kontorlokaler i løpet av første kvartal. Administrerende direktør for kjeden, Kjetil Rygh sier det er på høy tid å få et topp moderne Mudo Gym nær Oslo sentrum hvor de kan ønske franchisetakere fra inn- og utland velkommen. 

– Dette blir ikke bare et visningssenter, men også en kurssted for våre instruktører og franchisetakere, noe vi har savnet å ha på samme sted i flere år, sier Rygh.

Audun og Amin kjemper seg imellom om å åpne med flest medlemmer, og har begge solide tall på rekrutteringen med over 500 medlemmer signert én måned før oppstart. Begge sentrene tilbyr et stort topp moderne gym slik man kjenner fra ordinære treningssentre, men tilbyr i stedet for Zumba, spinning og andre kjente konsepter, heller gruppetimer innen kampsport for voksne og barn. I tillegg tilbyr de nye sentrene “Fitness Boxing” som er et helt nytt konsept i kjeden.

– Vi ser veldig frem til åpningene rett over nyttår. Våre franchisetakere på Lillestrøm og Carl Berner legger alt til rette for å lykkes, og vi er sikre på at begge sentrene blir en kjempesuksess, sier Performance Director Morten Ring Christensen, som er nyansatt i 2019. 

Christensen blir ansvarlig for oppfølging av sentrene etter åpning.

Mudo Gym har stort sett hatt fotfeste i sør- Norge med sine 32 sentre, forutenom Ålesund, Heimdal og Åsane. Den nye satsingen strekker seg over hele Norge, og kjeden sikter nå mot flere sentre over hele landet. 

Sandnes og Tromsø er to av de siste signeringene Mudo Gym har gjort, og er to av byene kjeden tar sikte på å etablere seg i høsten 2020. I tillegg satser vi på ytterligere ett senter i Bergens-området og flere i Østfold-området.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.