Vibeke Klemetsen ny Alpro ambassadør

Vibeke Klemetsen
Vibeke Klemetsen
Vibeke Klemetsen er ny ambassadør for Alpro.

Alpro er en pioner innen plantebasert mat og drikke, og har utviklet delikate og smakfulle plantebaserte produkter i over 30 år. Vi i Alpro er stolte av å annonsere at vi i 2017 har inngått et ambassadørsamarbeid med blogger, yogainstruktør og TV-personlighet Vibeke Klemetsen!


– Stadig flere nordmenn oppdager at plantebaserte alternativer til tradisjonelle meieriprodukter er en naturlig og velsmakende del av kosten – uavhengig av allergi. Kategorien «melkefritt» har hatt over 30 prosent verdiøkning i dagligvare de tre siste årene (kilde: Nielsen), og vi ser at flere og flere legger livsstil og miljø til grunn for valgene sine også når det kommer til matvarer. Gjennom samarbeidet med Vibeke Klemetsen ønsker vi å sette fokus på at plantebaserte alternativer passer for absolutt alle, sier produktsjef for Alpro i Norge, Kristin Kløfta.

En synlig og involvert ambassadør
Alpro er Europas ledende produsent av plantebaserte produkter. Sortimentet består av plantebasert drikke, yoghurt, fløte og desserter basert på ingredienser som soya, mandel, havre, ris og kokos.

Ambassadørsamarbeidet med Vibeke Klemetsen innebærer blant annet at hun kommer til å være avbildet på to Alpro-produkter – Soyadrikk original og usøtet. Hun vil også være en synlig ambassadør gjennom annet butikkmateriell, større presseeventer, samt i egne kanaler som sosiale medier og blogg.

– Jeg har i lang tid vært en ivrig tilhenger og forbruker av Alpro sine produkter, og er derfor veldig stolt over å få lov til å være ambassadør for merkevaren. Selskapet oser av kvalitet, og Alpro har etter min mening de desidert beste plantebaserte produktene på markedet. Jeg ser frem til å dele kunnskap og oppskrifter, samt gi mine følgere et mer bevisst forhold til hvordan de kan inkludere plantebaserte produkter i kostholdet, sier Klemetsen.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.