Viaplay lanserer nytt barnekonsept – Vil oppmuntre barna til mer bevegelse

viaplay

Fredag 13. september lanserer Viaplay «Fixi i Playland», en ny, animert Viaplay Original på 20 episoder for de yngste. Ekornet «Fixi» skal både underholde på skjermen og bli barnas følgesvenn når de strømmer innhold – blant annet ved å oppmuntre til sang og dans.


Fixi er Viaplays nye innholdssatsning mot de yngste i familien. Det nysgjerrige ekornet får sin egen animasjonsserie på strømmetjenesten, i tillegg til at hun blir Viaplays offisielle maskot for alt barneinnhold.

Ekornet skal være barnas «bestevenn» når de bruker Viaplay, og vil blant annet oppfordre seerne til å leke og danse mens de ser på innholdet. 

– Å få barna i bevegelse er en utfordring jeg tror mange familier kan kjenne seg igjen i, og noe vi ønsker å hjelpe til med gjennom Fixi. Som en integrert del av strømmetjenesten oppfordrer hun barna til å aktivere seg mens de bruker Viaplay. Med Fixi vil vi fokusere på å skape en underholdende, engasjerende og lærerik plattform for våre yngre seere, sier norgessjefen for Viaplay, Børge Nielsen. 

Fixi, som er et supergeni når det kommer til teknologi, bor i Playland – landet bak Viaplay-skjermen. Ved hjelp av sin egenbygde robotarm og den elektriske håndmikseren Elissom hjelper, sørger hun for at alle filmer og serier spilles av som de skal. 

Serien er en Viaplay Original på 20 episoder for barn i alderen 6-8 år, og produseres av SplayOne.

Tidligere i år lanserte Viaplay brukerprofiler, inkludert en unik barneprofil som gjør det mulig å filtrere barneinnhold fra det som er mer egnet for voksne. Foreldre får dermed større kontroll over hva barna ser på, mens barna får sin egen brukeropplevelse spesielt tilpasset dem. En barneprofil inneholder kun filmer og serier for barn, slik at barnet kan utforske innholdet uten bekymring for å møte noe «skummelt».

Alle Viaplay-brukere har tilgang til profiler på sin konto, og hver konto har mulighet til å lage opptil seks profiler slik at alle i familien kan ha egne brukere. Det er totalt 25 forskjellige avatarer å velge mellom for sin profil, og disse er designet med stor vekt på tonalitet som skal passe godt sammen med Viaplays merkevare over hele Norden.

I tillegg til «Fixi i Playland» kommer Viaplay med en ny sesong av julekalenderen for barn, «Det store eksperimentet», i desember.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.