Vegetarkjøtt hos REMA 1000

meatish
meatish
Vegaterkjøtt hos REMA 1000.

REMA 1000 lanserer Meatish som er et alternativ til vanlige kjøttprdukter. Meatish-serien består av ferske, næringsrike vegetarprodukter.


Produktene er ferske og har like lang holdbarhet som liknende kjøttalternativer. Meatish inneholder mindre mettet fett og har tilsvarende eller høyere proteininnhold. Alle produktene er laget av GMO-fri soya.

De er produsert av Nortura og er nå tilgjengelig i REMA 1000 sine butikker.

– Stadig flere kunder etterspør kjøttfrie alternativer. Å spise mindre rødt kjøtt er bra for helsa, miljøet og lommeboka. Vi har brukt mye tid på å jobbe med smak, konsistens og utseende på Meatish-produktene. De ser ut som og smaker som kjøtt, sier Ole Førre Skogstø, kategoridirektør REMA 1000.

Støtte fra Dyrevernalliansen
Dyrevernalliansen har jobbet sammen med REMA 1000 i utviklingen av Meatish-produktene. De mener produktene gjør det lettere for kundene å velge mindre kjøtt.

– Da vi innledet samarbeid med REMA 1000 i 2015, var et av målene å bidra til økt satsing på vegetarmat. Vi er utrolig stolte over å ha vært med på å smake frem Meatish. Nå blir det lett å velge dyrevennlig, miljøvennlig og sunn mat som passer for både store og små i familien, sier Live Kleveland, kommunikasjonsleder i Dyrevernalliansen.

I butikk fra uke 10
Først ut er Meatish-deig som lanseres over hele landet i uke 10. I tillegg blir Meatish-boller, nuggets, burgere, bites og en pulled-variant som er vegansk og uten egg, tilgjengelig i Oslo og på det sentrale Østlandet.

– Vi håper at etterspørselen er så god at vi kan utvide med flere produkter til hele landet innen kort tid. Dette er et alternativ for kunder som ønsker å spise mindre rødt kjøtt, sier Førre Skogstø.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.