Vegetabilsk alternativ til fiskeolje

omega 3 udo
omega 3 udo
Nyhet fra Udo’s Choice: endelig et vegetabilsk alternativ til fiskeolje!

Den nye Udo’s Choice Oljeblanding +DHA er en 100 prosent vegetabilsk olje rik på omega-3-fettsyren DHA fra alger. Alger er en vegetabilsk kilde til de lange omega-3-fettsyrene EPA og DHA, som bidrar til hjertets normale funksjon. DHA er også godt for både hjernen og synet.


I fiskeolje får du i deg omega-3 som fisk har spist fra alger – i Udo’s nye oljeblanding får du næring direkte fra kilden til de gode fettsyrene. Algene er dyrket i ferskvannsbassenger, og dermed helt fri for miljøgifter. Den nye oljeblandingen fra Udo’s Choice er derfor et rent plantebasert alternativ til fiskeolje!

Udo’s Oljeblanding +DHA inneholder en optimal sammensetning av omega-3 og -6 i mengdeforholdet 2:1. Den passer for hele familien fra 0-100, og anbefales spesielt til skolebarn og ungdom, til deg som trener og ellers alle som er opptatt av å bevare en god helse.

Udo’s Oljeblanding +DHA er velegnet for vegetarianere. Drikk gjerne oljen som den er, eller bruk den i en salatdressing, smoothie eller juice.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.