Urtekram Nordic Beauty med ny kolleksjon av økologiske skjønnhetsprodukter

urtekram

Siden tidlig på 1970-tallet har Urtekram vært kompromissløse i sin hjertesak – å tilby økologiske produkter som forbedrer hverdagen til bevisste forbrukere.


Nå i 2020 er Urtekram Nordic Beauty stolte av å kunne introdusere ny økologisk sertifisert skjønnhetspleie som gir deg en nordisk opplevelse for både kropp og sinn. Med naturlige ingredienser og deilige dufter skal de bidra til å gi deg en ro i hverdagen.

Urtekram Nordic Beauty lanserer to nye serier beregnet for ulike sinnsstemninger, slik at du kan finne varianten som gir deg den beste opplevelsen. La de naturlige ingrediensene ta vare på og pleie huden din. «Rise and shine» med Spicy orange blossom-serien eller bli «blown away» med den friske duften av Wild lemongrass. For en følelse som varer. Hver dag.

Alle ingredienser i produktene fra Urtekram Nordic Beauty er nøye utvalgte og fra 99-100% naturlig opprinnelse. De to nye skjønnhetsseriene inneholder en ny og oppdatert formula som vektlegger funksjonalitet, mer aktive ingredienser og opplevelsen man får ved å bruke produktene. Produksjonen vår ligger i naturskjønne Mariager på Jylland i Danmark. Alle produktene er veganske og økologisk sertifiserte av Ecocert i henhold til COSMOS-standarden.

All emballasjen er plantebasert og laget av sukkerrørsavfall med null innvirkning på matproduksjon. I stedet for å slippe ut CO2 og skade miljøet, bidrar sukkerrørsproduksjon til å redusere mengden av CO2. Hvert tonn sukkerrør absorberer faktisk to tonn CO2 fra miljøet.

Lemongrass-serien gir energigivende skjønnhetspleie med duften av naturlig vilt sitrongress og sitrus. Pleiende og fornyende ingredienser som aloe vera og hyaluronsyre hjelper huden med å holde seg fuktig og hydrert. Serien inkluderer alt fra dusjsåpe, body lotion, håndkrem og håndsåpe til sjampo og balsam med aloe vera og hyaluronsyre for intens fuktighet. Hårpleien hjelper håret med å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse. Sertifisert økologisk, naturligvis.

Begge seriene kan kjøpes hos Coop OBS. Dusjsåpe og håndsåpe fra begge seriene finnes i utvalgte Meny-butikker.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.