Tunsberg Medisinske Skole utdanner hårmineraleksperter

mikroskop

Hårmineralanalyse har møtt sterk motstand fra etablerte medisinske miljøer, men siden det i 2013 ble bevist at Trace Elements, Inc. og de andre ledende laboratoriene i USA faktisk målte det de påsto å måle, har pilene pekt oppover.


Nå har Tunsberg Medisinske Skole i samarbeid med Selvinnsikt AS etablert et grundig og omfattende introduksjonskurs i faget, som er rettet mot leger, natur- og ernæringsterapeuter, samt andre med interesse og innsikt i kostholdslære.

– Det krevde en kjempeinnsats fra oss for å møte kvalitet og formkravene til Tunsberg Medisinske skole, men nå som vi er i full gang med å utdanne de nye studentene er vi veldig stolte over resultatet,sier Jan Håkon Håkonsen, styreleder i Selvinnsikt AS.

– Vi er veldig glade for at våre studenter nå kan lære seg hårmineralanalyse. Det å kunne ta en slik test er nyttig og øker muligheten for at de lykkes med sine pasienter, sier rektor ved skolen, Truls Isaksen.

En forsvarlig innhentet hårprøve måler faktisk opptak av mineraler og metaller i cellene de siste 2-3 månedene. Trace Elements, Inc. er verdens ledende laboratorium innen hårmineralanalyser (HMA, eller på engelsk HTMA). De tibyr sine analyser i rundt 50 land, inkludert Sverige, hvor HMA i volum er fem ganger større enn i Norge.

HMA gir unik innsikt, som gjennom 40 års forskning avdekker viktige ubalanser i kroppens funksjoner og energiproduksjon. Det aller viktigste med analyserapporten er at det følger med en persontilpasset og detaljert plan med valgmuligheter for hvordan du skal kunne rebalansere din kropp. Alle kan ha nytte av å ta en hårprøve, men spesielt nyttig er det for de som enten sliter med stressplager, helsen generelt eller de som ønsker å optimalisere sine prestasjoner.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.