Trippelformelen for et sunnere liv

smeg

Hva er det viktigste for en sunn livsstil? Vi vet alle hva svaret er: mat. Men det er ikke nok bare å passe på kvaliteten til produktene vi kjøper. Metodene for oppbevaring og tilbereding er like viktige, fordi feil og komplikasjoner kan ødelegge ikke bare smaken, men også de ernæringsmessige fordelene.


Heldigvis finnes det teknologi som kan hjelpe oss. Nærmere bestemt teknologien representert av de tre siste generasjonene Smeg-utstyr, laget for å bringe velvære til bordet: Blast Chiller, vakuumskuff og kombinert dampovn.

Disse avanserte løsningene er svaret på vanlige problemer: Hvordan oppbevarer jeg mat uten at den mister egenskapene den hadde som fersk? Hva er den beste metoden for å lage lette, velsmakende og næringsrike retter? 

Smeg tok utgangspunkt i disse daglige behovene ved utformingen av Vitality System. Med Smegs Blast Chiller, for eksempel, kan du fryse sommerens frukter og bruke dem i barnas favorittsnacks om vinteren. 

Med vakuumskuffen kan du oppbevare fersk fisk lenger og spare den til en spesiell anledning uten at den mister smaken. Og hva med forretten? Dampovnen kan brukes til å lage laks med vakuumkokt ris, en deilig rett med naturlig smak og uten tilsatt fett. 

Alt samtidig som du beholder 100 % av vitaminene, mineralene og andre næringsstoffer i ingrediensene. Dagens hektiske liv uten nok tid til innkjøp og matlaging er ikke lenger noe hinder for å holde seg i perfekt form. 

Takket være Smegs Vitality System kan du leve etter den italienske livsstilsfilosofien – selv i dagens travle verden.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.