Tork vant pris for innovativ opplæring i håndhygiene for helsepersonell

pr-o

Appen Tork Virtual Reality Clean Hands Training fra Tork, et varemerke fra Essity, ble kåret til vinner av «Visitors Choice» under Interclean Amsterdam Online 2020. Tork Virtual Reality Clean Hands Training er et gratis, interaktivt verktøy spesielt designet for å gjøre opplæring i håndhygiene mer engasjerende og tilgjengelig.


Appen lar brukeren besøke et virtuelt rom og øve på hver av Verdens helseorganisasjons «5 momenter for håndhygiene». Riktig håndhygiene anses å være en av de viktigste metodene for å kontrollere infeksjoner i helsetjenester, og Tork Virtual Reality Clean Hands Training gjør det mulig for personalet å trene og forbedre håndhygienen for å skape tryggere miljøer i helsetjenester. 

Les også:  En nabo som bråker om natten og ikke respekterer beboere kan gå utover livskvaliteten

– Vi er stolte over å ha blitt kåret til vinner av «Visitors Choice» under årets Interclean Show. Ved å tilby morsomme og innovative opplæringsverktøy til helsepersonell, fortsetter Tork å støtte medisinsk fagpersonell da de forbedrer håndhygienen for bedre pasientresultater, sier Global Brand Innovation Manager for Tork, Jenny Logenius. 

Brukere trenger en VR-kompatibel smarttelefon, et VR-hodesett med fjernkontroll eller tilsvarende for å styre spillet, samt appen som er gratis. For å kunne laste ned appen, besøk App Store eller Google Play.

Les også:  En nabo som bråker om natten og ikke respekterer beboere kan gå utover livskvaliteten

Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.