Topp 5 røykeslutt måter

røykekutt

Røyking er skadelig, det vet vi alle. Enten vi røyker sigaretter, tobakk eller pipe er nikotin, tjære og andre ingredienser i tobakken skadelig for lunger, hals og andre deler av kroppen vår.


De aller fleste som røyker ønsker å stumpe røyken og det er mange metoder for hvordan man skal slutte med røyk. Det mangler ikke på gode råd og offentlige kampanjer, også apotekene har hjelpemidler som kan hjelpe deg med å slutte å røyke.

Det er mange metoder man kan bruke for å stoppe røykingen, og noen er bedre enn andre. Vi har sett på de mest populære nettsidene internasjonalt som tilbyr en måte å stanse røykingen, og der alle har en pengene tilbake garanti, slik at man ikke risikerer noe som helst ved å prøve metoden.

Les også:  Legeforeningen fraråder bruk av Janssen-vaksinen

Her er de 5 mest populære metodene:

Smoke Free In One Hour
Dette er en metode som krever både motivasjon og viljestyrke. Men oppskriften er enkel og gir deg pengene tilbake om den ikke virker.

Quit Smoking Magic
Denne metoden lar deg slutte med røyking på 7 dager og hevder å at 98% som bruker metoden slutter å røyke. Også her får du pengene tilbake om metoden ikke virker.

Les også:  Legeforeningen fraråder bruk av Janssen-vaksinen

Stop Smoking With EFT
Denne nettsiden har masse informasjon om metoden som kalles EFT. Du får informasjon, videoer, podcaster og alt mulig annet for å hjelpe deg. Pengene tilbake garanti.

I Quit Smoking For Good
Denne nettsiden gir deg en enkel oppskrift på å slutte røyking. Om metoden ikke virker innen 60 dager får du pengene tilbake.

How I Quit Smoking In 1 Day
Dette er en ebok der forfatteren forteller deg om sine metoder, tips og råd om hvordan han kuttet røykingen. Også her har du en pengene tilbake garanti.

Les også:  Legeforeningen fraråder bruk av Janssen-vaksinen

Dette er de 5 mest populære nettsidene med metoder for å slutte med røyking – og alle gir deg pengene tilbake om metoden ikke virker. Om du øsnker å slutte å røyke bør du tenke: hva har jeg å tape?

Prøv en eller flere av metodene slik at også du kan stumpe røyken. Lykke til!


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.