Tatovering mot Barnekreft

barnesykehus

Den 15 februar samler flere tatoveringsstudioer over hele landet inn penger til Barnekreftforeningen og deres arbeid for barn og unge med kreft. «Kroppskunst mot Barnekreft» blir arrangert for 8 året på rad og har tatt inn over 3,5 millioner på disse årene.


Etter initiativ fra Kari Kjelskau hos Memento Tattoo vil det i år være litt over 20 studioer fra ulike kanter av landet som tatoverer til en god sak.

Lørdag 15. februar vil det bli mulig for folk og tatovere seg og samtidig støtte en god sak. Hvert studio tatoverer små motiv de selv har designet til en lavere pris enn vanlig der alle pengene går til Barnekreftforeningen og deres arbeid.

Hvert år får rundt 185 barn i alderen 0-18 år i Norge forskjellige typer kreft. Barnekreftforeningen trenger bidrag både til

forskning og for å gi ulike tilbud til barn og unge for å mestre hverdagen både under og etter en tøff kreftbehandling.

– Interessen fra kundene er helt fantastisk denne dagen. Noen står i kø fra kl 4 om morgenen for å være sikker på å få en tatovering, for noen steder er interessen så stor at ikke alle som ønsker det får mulighet til å tatovere seg. Det er tydeligvis mange som gjerne vil være med for å støtte Barnekreftforeningen sier Kari.

I år er det 8 året på rad at dette arrangementet blir gjennomført og til sammen har studioene bidratt med nesten 3,5 millioner kroner til Barnekreftforeningen, som er svært takknemlig for pengene de får inn og som kommer til god nytte i deres arbeid.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.