Tannlege priser og lån

tannlege lån
tannlege lån
Trenger du låne penger til tannlegen.

Vi trenger alle å besøke en tannlege av og til. Som oftest er det mindre inngrep tannlegen må utføre for at du skal ha en bra tannhelse, av og til er det større og mer kostbare inngrep på tennene dine som er nødvendig.


Prisene på tannlegebehandling varierer med hva man trenger å utføre, å trekke en tann koster ikke mye, men en rotfylling er ganske dyrt. Prisene varierer også noe fra tannlege til tannlege, men det er stort sett det samme prisnivået hos alle tannlegene.

Problemet for mange er at man ikke har spart opp 20-40.000 kroner til et tannlegebesøk. Og har man vondt i tennene trenger man å låne penger for å gå til tannlegen.

Og ofte trenger man også et lån med svar på samme dag, og selvsagt skal lånet være så billig så mulig. Med Axo Finans er det faktisk mulig. Dette er en gratis tjeneste der du fyller ut et låneskjema som mange banker mottar. Deretter konkurrerer bankene om å gi deg det billigste forbrukslånet.

Ofte får du svar på samme dag og lånet utbetalt til din konto en til to dager etterpå. Og med ventetiden på mange tannleger er det bare å bestille tannlegetime med det samme du sender inn søknaden.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.