Summer Boostcamp – En vitaminkur for kropp og sjel

TanumStrand

Trening, fellesskap, avslapning og storslåtte naturopplevelser – i mengder. Det tilbyr TanumStrand på skandinavisk Summer Boostcamp den 28.–30. juni.


– Vi vil inspirere og motivere, sier Kristin Granum Rosebø, en av de norske instruktørene. Hun håper å kunne lokke mange av sine landsmenn til dette arrangementet som har blitt en populær tradisjon for mosjonsinteresserte på begge sider av grensen.

For femte gang arrangerer Tanum Strand en innholdsrik og kvalitativ treningshelg, med like mange norske instruktører som svenske – og forhåpentligvis også like mange norske som svenske deltakere.
TanumStrand ligger nemlig bare 30 minutter fra den norske grensen.

– Det er ikke langt å reise. Og nordmenn elsker å dra på ferie til Sverige, og mange har hytter i området, så det er lett å komme seg til Boostcamp, fortsetter Kristin Granum Rosebø.

Hun peker på at mange i Norge, på samme måte som i Sverige, har en forkjærlighet for vakker natur og være ute i det fri.

– Her får man mulighet til å oppleve den svenske skjærgården i all sin prakt. Summer Boostcamp er ikke bare trening, men også rekreasjon, sier Kristin Granum Rosebø.

Kroppen får sitt, sjelen får sitt, det blir nytelse for alle sanser når morgenpadling, yoga og pilates blandes med crossfit, Bootcamp, ramsalt lagtrening og svømming i solnedgangen. Bare for å neven noen av punktene på programmet.

– Treningen kommer til å være svært variert med ulike nivåer og varierende intensitet. Det vil bli tilbud om en rekke aktiviteter, med noe for alle, både eldre og yngre, rutinerte og nybegynnere.

Programmet er blandet, akkurat som sammensetningen av instruktørene. Karl Dyall og Jonna Martinsson fra Sverige utgjør sammen med Kristin Granum Rosebø og Carina Kristiansen fra Norge et team som utfyller hverandre godt, alle brenner for å få mennesker til å føle treningsglede uten prestasjonskrav.

– Det er fint å samarbeide på tvers. Vi har alle ulike måter å jobbe på. Det gir det lille ekstra, sier Kristin Granum Rosebø.

Selv er hun kjent for sitt engasjement for utendørstrening og ga i 2016 ut boken «Tren ute – sterk med kreativ trening». I Sverige og flere andre land snakkes det om en positiv trend når det gjelder denne enkle måten å bevege seg på.

– Men egentlig tror jeg ikke at det er en trend, men noe som er kommet for å bli. Jo mer tid vi bruker inne foran skjermen, desto større blir behovet for å trene ute. Back to nature – der vi hører til.

Siste helg i juni inviteres det til en skikkelig gjennomkjøring i menneskets naturlige element. Midt blant bohuslensk, solvarm granitt, skummende bølger og duftende tang kommer energien garantert tilbake – og inspiserer til å fortsette.

– Vi vil gi en ekstra boost for å holde treningslysten oppe hele sommeren og gjøre deltakerne motiverte, opplagte og glade, sier Kristin Granum Rosebø.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.