Større Fjordland middager

fjordland
fjordland
Foto: Fjordland.no.

Ferdig mat trenger ikke være usunn, og Fjordland er et godt eksempel på det. Gode råvarer og mye grønnsaker i middagene har ført til at Fjordland er populært i butikkene, det gjelder også skålrettene der man varmer opp en ferdig skål med en porsjon middag.


Og nå kommer Fjordland med 3 store skålretter. De store porsjonene er et resultat av en undersøkelse som viste at flertallet av de spurte svarte at de ønsket større skålrett porsjoner.

Les også:  Gir 10, 5 millioner kroner for å få barn og unge til å spise mer fisk

– Stadig flere har oppdaget Fjordland i skål, der du kan spise rett fra skålen med en medfølgende gaffel, og helt uten oppvask. Rettene har dekket et behov for veldig mange, men vi har nå avdekket at 73 prosent av ferdigmat-spiserne også ønsker seg større skålretter, sier Inger-Lise Bestum i Fjordland.

Lys lapskaus har blitt større, og i tillegg kommer Fjordland med to nye skålretter, nemlig Pasta Penne og Ravioli. Samtlige middagsretter har en butikkpris på rundt 50-65 kroner.

Les også:  Iselin Guttormsen frikjent for markedsføring av kosttilskuddet betakaroten

Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.