St. Petersburg International Economic Forum 2019: Helse er hovedtema

roscongress

Fra 6. til 8. juni 2019 arrangeres St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF) der flere verdensledere skal diskutere internasjonal politikk, og i år er det helse som er hovedtema.


Programmet under SPIEF vil inkludere flere økter og rundbord om helseutvikling for å diskutere implementering av nasjonale folkehelseprogrammer, samarbeid mellom staten og næringslivet for å oppnå nasjonale mål, teknologisk utvikling, etablering av nye medisiner og behovet for bedriftshelseprogrammer.

Les også:  En nabo som bråker om natten og ikke respekterer beboere kan gå utover livskvaliteten

– Nøkkelspørsmålene for helsetjenester, inkludert folkehelse, bedriftspraksis, forbedring av helseforsikring, skape innovative medisiner og biomedisinske celleprodukter, vil bli diskutert på det kommende St. Petersburg International Economic Forum. Jeg er sikker på at deltakelse av ledende eksperter på ulike områder, blant annet kolleger fra flere land, vil gjøre samtalene vesentlige og effektive, og forslagene utviklet praktisk, sier Veronika Skvortsova, helseminister i Russland.

Les også:  En nabo som bråker om natten og ikke respekterer beboere kan gå utover livskvaliteten

Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.