Spis moreller!

| 4. august 2017
norske moreller

Norske moreller er naturens beste konfekt.

Alle vet at det er sunt å spise mer frukt og grønnsaker, og nå i august er det er det høysesong for norske moreller. Moreller nytes oftest naturell som naturens beste konfekt. Moreller strutter av nydelig smak med herlig balanse mellom sødme og syrlighet.

Helsegevinstene er store og de får du på kjøpet. Moreller er nemlig proppfulle av kostfiber og en god kilde til vitaminer som A og C, samt jern, fosfor og kalsium. Den fine rødfargen i skallet og i kjøttet viser at moreller inneholder en del antioksidanter.

Moreller er svært anvendelige med sin nydelige smak og vakre utseende. Toril Gulbrandsen, matfaglig rådgiver i Opplysningskontoret for frukt og grønt, anbefaler å prøve moreller til frokostblandingen. Da får du en fin og fargerik start på dagen.

Tagger: ,

Kategorier: Kosthold

Om skribenten ()

Gunnar Andreassen er en helseinteressert forfatter, foredragsholder og frilansjournalist i bl.a. Bodøposten.no. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no.

Kommentarer er stengt.