Slik sparer du helsen din under flytting og lagring

oppbevaring arkiv

Å flytte tunge møbler og innbo som kjøleskap og frysere er en risikosport for de fleste. Ikke bare er det ekstremt tunge løft, men mange bruker også feil løfteteknikker ved flytting av store gjenstander som veggsksjoner, glassbord eller et piano.


Dessuten kan det ofte være nødvendig med spesialutstyr som løfteremmer, spesielle hansker og sko med beskyttelse for å nevne noe.

Løfter man feil, er for få som løfter og ikke har det nødvendige utstyret kan flyttingen fort bli katastrofal med både sykefravær, vedvarende helseplager eller værre.

Oppbevaring er også et annet viktig moment. Nemlig fysiske anstrengelser ved lasting og lossing av møbler og innbo om man trenger et midlertidig lager for oppbevaring.

Man kan som sagt være flere om flyttejobben, løfte på rett måte og bruke rett ustyr, eller man kan faktisk få noen til å gjøre jobben for deg og dermed unngå helserisikoen helt. Det er ikke så mange selskap som tilbyr slike tjenester men Boxi minilager gjør faktisk det.

De henter, oppbevarer og bringer hele flyttelasset ditt. Dessuten er gjenstandene dine forsikret og oppbevares i sikre og tempererte lagerplasser.

Du kan tilpasse flyttingen og lagerstørrelsen med hvor stor boligen din er og hvor mye lagringsplass du trenger.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.