Slik blir nye Hagabadet Spa & Yogastudio

mapei

Mapei utfører spennende prosjekter over hele verden, og denne gangen tar vi med en fin referanse fra våre naboer i øst. Mapei har nemlig levert en rekke produkter til oppussingen av Hagabadet Spa & Yogastudio på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Gøteborg.


– Dette har vært et spennende prosjekt med mange detaljer og spesialløsninger. Vi har levert 17 ulike produkter, og er en komplett leverandør til Hagabadet Spa & Yogastudio, forteller Jan Erik Johansson, teknisk spesialist hos Mapei i Sverige. Det er han som har ledet prosjektet fra Mapei.

Det er halvveis gjennomsiktige lag og hvelv på hvelv som skaper mystikk i nyrenoverte Hagabadet Spa & Yogastudio på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Gøteborg. Mapei har levert brorparten av produktene til bassenget og flisleggingen.

– Vi har blant annet levert Mapelastic membran til alle bassenger og gulv, Adisilex PG 1 til tetting av gjennomføringer i vegger og Mapefloor SL HD til tetting i gulv. 

Arkitektene har lekt med perspektiv, siktlinjer, speil og lysillusjoner, og du kan se deler av den gamle bymuren inne i lokalene. 

– Inspirasjonen kommer fra det underjordiske 1600-tallsbadet og følelsen som oppstår når du kommer inn i en annen verden som er varm og hjemmekoselig, et sted der tiden står stille, forteller Vidar Alm, arkitekt hos New Order.

Entreprenør har vørt Göteborgska Lindholmens Bygg, og spaanlegget er et samarbeidsprosjekt mellom hotellet og Hagabadet i den gamle bydelen som for nordmenn kanskje er mest kjent som hjemmet til Albert og Herbert.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.