Skydda har nulltoleranse for arbeidsulykker

skydda

I snart 90 år har Skydda vært en ledende leverandør av HMS-løsninger og personlig verneutstyr. Nå lanserer Skydda et nytt konsept for å forebygge skader og ulykker i arbeidslivet.


– Vårt unike Skyddakonsept skal vi få deg hjem like uskadd som da du reiste på jobben. Vi har nulltoleranse for arbeidsulykker, sier daglig leder Vegard Aune.

Det er mange krav om erstatning etter arbeidsulykker i Norge. Skyddas oppgave er å holde arbeidere i industri- og byggenæringen trygge på jobb.

– For å få dette til, har vi utviklet Skyddakonseptet. Dette er et unikt konsept der vi utfører en nøyaktig behovsanalyse hos din bedrift, og bruker vår dype kompetanse til å finne riktige kurs og produkter somgjør hverdagen enklere, sikrere og mer lønnsom. Gjennom Skyddakonseptet kan din bedrift også oppfylle arbeidsmiljøansvaret på en enklere måte, forteller daglig leder i Skydda Norge, Vegard Aune.

Hos Skydda finner du 90 års erfaring med personlig verneutstyr, pakket inn i et utdannings- og tjenestetilbud. Alle kurs og tjenester kan gjennomføres i henhold til dine behov og ønsker, og kan arrangeres på det stedet som passer deg best. Sammen med deg vil vi legge opp utdanningen basert på din arbeidshverdag og dine behov.

– Når det gjelder konkrete produkter innenfor HMS og personlig verneutstyr, har vi i Skydda til en hver tid de beste avtalene med de fleste produsenter på markedet. Eksempelvis er kvalitetsleverandører som Blåkläder, Uvex og Cresto våre partnere. For deg som kunde betyr det at du i praksis kan velge mellom hundrevis av leverandører, men trenger kun å forholde deg til oss i Skydda. For å si det enkelt: Vi vurderer hundrevis av leverandører – du vurderer bare oss, understreker Vegard Aune


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.