SATS vokser ytterligere og åpner to nye treningssenter i Bergen

treningsutstyr

SATS satser på Bergen og åpner nå to nye treningssenter i byen. Den 21 september åpner dørene til SATS Lagunen og kort tid etter, den 23 november, åpner SATS Danmarksplass. Ved utgangen av november 2019 har SATS totalt 10 treningssentere i byen.


21. september 2019 åpner SATS Lagunen, i øverste etasje på Lagunen Storsenter og vil bli et topp moderne treningssenter på 2000 kvm. Treningssenteret byr på en bred meny med ulike gruppetimer i gruppetreningssalen på over 100 kvadratmeter og en innholdsrik frivekstavdeling og basissone for styrketrening. Senterets 20 løpemøller er plasser med panoramautsikt over fjellene – og mot det som rører seg i nærområdet.

– Bergen er et viktig område for SATS og våre eksisterende medlemmer i byen lever et aktivt liv og er flinke til å trene hos oss. Når vi nå åpner ytterligere to treningssenter, gir det flere valgmuligheter for våre eksisterende medlemmer, men også for at enda flere skal bli inspirert til å starte opp med treningen. Vi brenner for å hjelpe mennesker, uansett utgangspunkt, til å oppleve gleden av et aktivt liv. Vi ser virkelig frem til å ønske alle velkommen til to flotte treningssenter i Bergen, sier John Kristian Stubban, Country Manager SATS Norge.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.