SATS starter samarbeid med KRY og Lifekeys

sats

Fra og med 8. april innleder SATS et samarbeid med KRY og Lifekeys som tilbyr digitale tjenester innen helse. Gjennom samarbeidet vil SATS tilgjengeliggjøre kontakt med leger og psykologer på avstand, og dermed bidra til bedre livskvalitet og folkehelse.


SATS fortsetter sitt arbeid mot sin visjon «we make people healthier and happier» gjennom å ta et større ansvar i økosystemet innen kostholdstjenester, livsstil, helsetjenester, rehabilitering, behandlinger og trening. Gjennom utviklingen av SATS digitale produkter som audios for en bedre mental helse, samt personlig trening, fysioterapi og kostholdsrådgivning via video, møter vi nå den store etterspørselen på markedet. Gjennom samarbeidet med KRY og Lifekeys tar også SATS et større ansvar for medlemmenes totale livskvalitet ved å øke tilgjengeligheten til både psykolog og lege gjennom videokonsultasjon.

Les også:  KS og KS Storbynettverk ber regjeringen skjerpe tiltak mot importsmitte

-Vi ser en enorm interesse for våre direktesendte gruppetimer og vår Online Training, noe som er et tydelig tegn på at mange fortsetter å holde seg aktive og tar vare på helsen sin. Gjennom samarbeidet med KRY og Lifekeys vil vi forenkle hverdagen ytterligere, samt bidra til at våre medlemmer prioriterer både sin fysiske og psykiske helse til tross for utfordrende tider, sier Silje Garberg Ree, Nordic Director of Retail and New Business i SATS.

Les også:  Bedre Nætter er butikken for deg som trenger seng

De digitale helseselskapene KRY og Lifekeys har åpent alle dager i uken, fra morgen til kveld. Samarbeidet innebærer at SATS-medlemmer kan få konsultasjon med lege, psykologstøtte, råd eller resepter enkelt og tilgjengelig via videokonsultasjon til en rabattert pris.

Utover samarbeidet med KRY og Lifekeys fortsetter SATS å utvikle sine digitale tjenester for å oppmuntre flere til å opprettholde gode treningsvaner og bidra til bedre folkehelse.

Les også:  KS og KS Storbynettverk ber regjeringen skjerpe tiltak mot importsmitte

Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.