SATS lanserer sitt største treningsevent noensinne

treningsstudio

Den 15. juni vil SATS aktivere folk i hele Norden og samtidig rette oppmerksomheten mot fordelene som er knyttet til trening. Denne dagen vil SATS gjøre det mulig for alle å trene, og tilbyr derfor 925 gruppetreningstimer i fire forskjellige land – for å ta ansvar for å bedre folks helse og velvære.


Selv om vi alle er klar over at jevnlig trening gir positive fordeler for helsen vår, er det likevel svært mange over hele verden som har en stillesittende livsstil og helseproblemer relatert til denne. Dette er en negativ trend som SATS ønsker å endre på.

SATS vil gjøre det lettere for folk å ta sitt første steg mot en sunnere livsstil, derfor arrangeres SATS Nordic Training Day, SATS’ største treningsevent noensinne. Den 15. juni åpner vi dørene på 220 treningssentre i Norge, Sverige, Danmark og Finland og tilbyr over 925 gruppetimer og utendørsevents.

– Det å lede folk til en sunnere livsstil og motivere til trening, ligger naturlig i SATS’ DNA. Vi vil nå gjøre det enda lettere for folk å komme i gang med treningen ved å lansere SATS Nordic Training Day. Gjennom denne dagen vil vi tilby mange ulike typer aktiviteter som jeg kan garantere vil passe for alle og enhver, uavhengig av ens utgangspunkt. Bli med oss og bli inspirert til å leve et aktivt liv, sier Linda-Li Cederroth, Country Manager SATS Sverige.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.