SATS inviterer til «treningsdate» for single på Valentines Day

treningsutstyr

I februar 2018 dro Tarje Skarbøe (28) og Stefani Sarit (28) hver for seg til trening på SATS i Bjørvika. Etter økta møttes de tilfeldig i badstua. På Valentines Day feirer paret ett år som kjærester!


– Det gikk fort da vi først møttes, ja! ler Tarje Skarbøe. Den treningsglade basketballspilleren hadde ikke akkurat sett for seg å møte en ny kjæreste da han skulle avslutte treningsøkta på SATS Bjørvika med noen avslappende minutter i badstua.

Men da praten etter hvert begynte å gå med den jevngamle synkronsvømmeren Stefani Sarit (28), gikk ikke treningspulsen ned like fort som vanlig. Og interessen var utvilsomt gjensidig.

– Vi har vel vært sammen omtrent siden vi gikk ut av døra på SATS den dagen, innrømmer det forelskede paret.

Les også:  Kroppsbygger Martin Heede dømt for kosttilskudd-reklame

At aktive mennesker finner kjærligheten på treningssenter, er en økende trend. En stor amerikansk undersøkelse fra 2018 viser faktisk at folk som går på treningssenter har større sjanse for å møte sin fremtidige partner der enn på datingapper som Tinder!

– Vi har ikke gjort spesifikke undersøkelser på dette i Norge og Norden, men tilbakemeldingene fra våre senterledere og PT´er tilsier at dette er trenden også i Norge. Folk som trener liker andre folk som trener. Det er ganske naturlig, sier Marianne Orderud, nordisk markedssjef i SATS.

Les også:  Kroppsbygger Martin Heede dømt for kosttilskudd-reklame

I forbindelse med Valentinsdagen torsdag 14 februar, inviterer SATS til tidenes første «treningsdate» på SATS Colosseum i Oslo. Klokka 20.00 samles 300 single og treningsglade personer til en time med crosstraining.

– Målet er å lage i stand en liten treningsfest for de som ikke har noen Valentines «date» og som har lyst til å finne på noe med likesinnede. Det er ingen grunn til å sitte hjemme å ha det kjedelig på Valentine, sier Orderud.

Og kanskje kan timen gjøre at flere opplever det samme som Tarje Skarbøe og Stefani Sarit?

– Fordelen med å treffe noen på treningssenteret, er at du allerede har krysset av på et av feltene for «felles interesser». I tillegg har du muligheten til å se hvordan en potensiell partner oppfører seg mot andre hvis du trener samtidig med vedkommende over tid. Terskelen for å ta kontakt blir litt lavere, og sjansene for at du kan finne noen som virkelig passer blir større, mener Orderud – som understreker at treningssentre ikke skal være en arena for overdreven sjekking.

Les også:  Kroppsbygger Martin Heede dømt for kosttilskudd-reklame

– På trening skal man først og fremst trene! Men treffer du noen det hadde vært hyggelig å bli bedre kjent med, så gjelder normal folkeskikk: smil og vær høflig!


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.