SATS går sammen med Rosa sløyfe-aksjonen

sats

I oktober vil SATS støtte Kreftforeningens og Brystkreftforeningens arbeid innen kreftforskning. SATS vil bidra til økt oppmerksomhet rundt årets Rosa sløyfe-aksjon, og oppfordrer folk til regelmessig aktivitet.


SATS arrangerer en rekke aktiviteter på alle sine senter i Norge og gjennom digitale kanaler for å bidra til årets aksjon.

Det er vitenskapelig bevist at to og en halv time regelmessig aktivitet i uken er med på å redusere risikoen for kreft. All aktivitet teller og det spiller ingen rolle hva man gjør, så lenge man holder seg aktiv. SATS og Rosa sløyfe ønsker å oppmuntre flere til regelmessig aktivitet og vil i oktober tilrettelegge med aktiviteter som gjør det enda enklere å komme i gang, samtidig som man støtter en god sak.

Les også:  SATS lanserer direktesendt trening rett hjem i stua

– Vi er stolte av vårt nordiske samarbeid med Rosa sløyfe-aksjonen. Vi ønsker å hjelpe flere til en sunnere livsstil, og oppfordrer derfor alle til å delta i aktivitetene våre i oktober. Folkets bidrag vil være å engasjere seg gjennom deltakelse på våre aktiviteter, og SATS vil bidra finansielt til kreftforskning. Alle kan delta og sammen kan vi gjøre en forskjell, sier John Kristian Stubban, Country Manager i SATS Norge.

Knebøy utfordring i sosiale medier
For å engasjere så mange som mulig utfordrer SATS både medlemmer og ikke-medlemmer til å gjøre knebøy i oktober. Knebøyene kan gjøres hvor som helst, under eller etter en treningsøkt, på vei til jobb, eller på arbeidsplassen sammen med kollegaer. Her er det bare kreativiteten som setter begrensningene.

Les også:  Skolestenging: - Ta med barna ut i skog og mark

For å delta laster man opp et bilde eller video av knebøyene på Instagram og bruker hashtag #satsmotkreft. For hver hashtag vil SATS donere 10 kr til Rosa sløyfe-aksjonen.

Rosa tredemølle på SATS
I oktober vil SATS plassere en rosa tredemølle på SATS Colosseum. SATS utfordrer medlemmer og ikke-medlemmer til å bidra gjennom å gå eller løpe på tredemøllen.

Det er koblet til en skjerm på tredemøllen for å visualisere status på donasjonene. SATS vil donere 10 kr for hver kilometer. 

Crosstraining 
SATS oppfordrer alle medlemmer til å trene Crosstraining i oktober. Crosstraining er sirkeltrening for alle, som kan justeres etter eget utgangspunkt, det er også en ypperlig gruppetime å trene sammen med andre.

SATS donerer 5 kr per deltaker i hele oktober. 

Les også:  Stiftelsen Dam med 20 millioner til "koronaprogram"

Online-trening for alle I oktober
SATS vil tilgjengeliggjøre ni utvalgte online-treningsøkter for alle i hele oktober, noe som betyr at alle kan trene – uansett hvor man er.

Følgende treningsøkter vil være tilgjengelig: Bootylicious, Crosstraining, Indoor Running Audio, Yin Yoga, Vinyasa Flow, Meditation, Body for Life and Tabata Core. 

Ta med en venn i uke 42 
SATS ønsker at flere skal oppleve gleden ved en aktiv hverdag, og åpner derfor dørene for ikke-medlemmer fra 14–20 oktober.

Alle er velkommen til å trene hos SATS i denne perioden. 

Rosa produkter fra SATS
I forbindelse med Rosa sløyfe-aksjonen har SATS utviklet seks ulike rosa treningsprodukter: vannflasker, treningsstrikker, treningsbag, sokker og løpe-kit.

SATS donerer 10 kr per solgte produkt til Rosa sløyfe-aksjonen.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.