SATS åpner nytt treningssenter i Slemmestad

sats

Nå etablerer SATS seg i Slemmestad. Det nye treningssenteret kommer til å ligge i det nye kjøpesenteret Rortunet og beregnes å åpne i løpet av høsten 2021.


SATS fortsetter å jobbe mot sin visjon,”We make people healthier and happier”, gjennom å åpne nye treningssentre og dermed øke tilgjengeligheten for sine medlemmer i området mot Asker og Drammen. SATS Slemmestad beregnes å åpne i det nye kjøpesenteret Rortunet i løpet av høsten 2021.

– Nærheten til et treningssenter bidrar til at mennesker lykkes med treningen, og derfor er vår vekststrategi å etablere treningssentre i områder der mennesker bor, lever og jobber. Nå er vi stolte av å presentere enda en nyåpning i Osloområdet – SATS Slemmestad. Alle er velkommen hos oss på SATS. Uansett tidligere treningserfaring har vi noe som passer for alle, sier Sondre Gravir CEO SATS.

Nye Rortunet vil bli et topp moderne kjøpesenter på 17 000 kvm, fordelt på ca. 50 leietakere innenfor retail, helse, trening, service etc. Helse, trening og livsstil vil bli en viktig del av nye Rortunet. SATS Slemmestad kommer til å ligge i andre etasje i nye Rortunet, i lyse og moderne lokaler på 1 200 kvm med det nyeste innen treningsutstyr. På treningssenteret kommer SATS til å tilby et bredt tilbud innen gruppetrening, som eksempelvis Indoor Running og Prformance. SATS-medlemmer tilbys to timer gratis innendørs parkering i parkeringshuset til Rortunet.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.