SATS åpner dørene til nye SATS Hoff

sats

Den 1. september åpner SATS dørene til SATS Hoff. Med nye gruppetimer og et bredt yogatilbud i inspirerende lokaler, fortsetter SATS å bidra til treningsglede.


SATS Hoff, tidigere SATS Skøyen, åpner i totalrenoverte lokaler og oppgraderes til et nytt og moderne treningssenter med det nyeste innen treningsutstyr. Senteret tilbyr alt du trenger til treningen, med bl.a. et stort Prformance-område og en stor gruppetreningssal. SATS Hoff har en helt unik yoga-sone med to saler hvor medlemmene kan delta på både vanlige yogaklasser og HOT-klasser, samt et eget område for egenpraksis.

– Vi er så glade for å kunne ønske både nye og eksisterende medlemmer velkommen til toppmoderne SATS Hoff. Vi vet at freshe og inspirerende treningslokaler motiverer våre medlemmer til å komme på våre sentre, og med et bredt gruppetreningstilbud og dyktige personlige trenere kan vi møte alle våre medlemmers ulike behov, sier Wenche Evertsen, Country Manager SATS Norge. 

SATS Hoff ligger i Hoffsveien 10 og åpner 1. september kl. 16:00. Mellom 1. – 2. september tilbyr SATS Hoff 10 % rabatt på PT-klipp, og de setter opp ekstra gruppetimer på skjemaet.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.