Sammen gir vi glede

Nestlé

Håp, drømmer og ønsker kan gi en styrke i kampen mot alvorlige sykdommer. Sammen med stiftelsen Make-A-Wish Norge og Nestlé NaturNes kan du bidra til å oppfylle ønsker for barn og unge rammet av en livstruende sykdom.


Nestlé NaturNes, Norges mest populære barnemat, har inngått et samarbeid med Make-A-Wish Norge for å hjelpe barn som er kritisk langvarig syke. Sammen ønsker vi å spre håp og glede, og vi inviterer nå norske småbarnsforeldre med på reisen. 

Nestlé vil skape oppmerksomhet rundt Make-A-Wish og deres fantastiske innsats for å glede unge i en vanskelig situasjon, og samtidig bidra med midler til deres arbeid. Du kan være med ved å laste opp en stjerne på Instagram med emneknaggen #NaturNesMakeaWish, og Nestlé NaturNes donerer 50 kroner til Make-A-Wish Norge for hver stjerne som lastes opp.

Stjernen kan være en tegnet, klippet ut i papir, et bilde, laget i mat eller lignende – her er det bare kreativiteten som setter grenser!

– Da Nestlé ble grunnlagt for over 150 år siden, var det for å hjelpe et spedbarn som led av underernæring. Den tankegangen er fortsatt en del av DNA’et vårt, og vi er utrolig glade for å kunne gjøre noe ekstra for barn og unge samme med Make-A-Wish her i Norge. Vi vet at under koronakrisen har Make-A-Wish fått mindre å rutte med, og derfor er det ekstra hyggelig å kunne ta initiativ til dette nå, sier Linda Sunde, kategorisjef for barnemat i Nestlé. 

Stiftelsen Make-A-Wish Norges mål er å spre håp, glede og styrke til barn som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Make-A-Wish sine verdier bygger på Integritet, barnefokus, kvalitet, felleskap og inspirasjon.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.