Salg av smittevern utstyr på nettet tar av

trygg helse

Coronaviruset har gjort at etterspørselen etter flere typer helseprodukter har økt betraktelig. Det gjelder særlig produkter som håndsprit som Antibac og munnbind.


Det oppstod etter kort tid et uregulert marked der viktige helseprodukter ble solgt og kjøpt på nett. Den uoversiktlige situasjonen på markedet gjorde at for eksempel Finn.no boikottet selgere av smittevern utstyr.

Etterhvert som situasjonen har stabilisert seg har nå flere seriøse aktører kommet på banen og tilbyr godkjente produkter, sikker levering og betaling. En av disse aktørene er Trygg Helse som er en seriøs nettbutikk for smittevern utstyr og andre godkjente helseprodukter.

Nettbutikken har også sikker frakt, der du har tre alternativer:

«Pakke i postkassen»: Kan velges for pakker under 1 kg. Du kan spore sendingen din gjennom sporingslinken du har fått på mail.

«Pakke levert hjem»: Du kan spore sendingen din gjennom sporingslinken du har fått på mail. Her får du også informasjon om tidspunkt for hjemlevering. Ved problemer knyttet til hjemlevering kan du avtale tid med Posten. Du kontakter Posten på 22 03 00 00.

«Pakke til hentested»: Du kan spore sendingen din gjennom sporingslinken du har fått på mail. Du vil også få en sms-hentemelding til ditt registrerte mobilnummer eller hentelapp i postkassen så snart din bestilling er klar til uthenting på nærmeste postkontor.

Det betyr at også leveringen av produktene reduserer fare for smitte.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.