Refinansiering av medisinsk behandling

refinansiering kredittkort
refinansiering kredittkort
Spar penger med refinansiering.

Operasjoner og behandlinger på private sykehus og klinikker kan fort koste mange penger. Og er behandlingen i utlandet må man også betale for reise og opphold.


I tillegg har man i en periode også nedsatt inntekkt på grunn av at man må sykemelde seg mens man blir helt bra igjen.

Også skjønnhetsoperasjoner kan være kostbare i tillegg til at man også ofte ikke kan gå tilbake til arbeid rett etterpå. I slike tilfeller låner man gjerne penger eller bruker kredittkort for å finansiere den medisinske behandlingen og for å ha penger tilgjengelig inntil man er tilbake i fullt arbeid og mottar vanlig lønn igjen.

Selv om det er billig finansiering tilgjengelig på nettet har man ofte ikke tid til å lete etter det billigste lånet, man tar ofte det første og beste lånet man finner, eller kanskje man også bruker kredittkort. Men forskjellen på på lånene kan være flere tusen kroner.

For å spare penger på slike lån bør man velge refinansiering av gjelden, enten det er smålån, forbrukslån eller kredittkort gjeld. Ved refinansiering samler man gjelden til ett enkelt lånebeløp med en lavere rente. Dermed får du også bedre oversikt i privatøkonomien.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.