Omsorgsbygg Oslo har signert byggeleder-avtaler

Omsorgsbygg Oslo KF

Omsorgsbygg har gjennomført en konkurranse for å få en rammeavtale for byggeledertjenester. Nå er avtaler signert med sju leverandører, dette er HR Prosjekt, Advansia AS, Stema Rådgivning, OPAK AS, First PA AS, WSP Norge AS, Aase Prosjekt AS.


Omsorgsbygg har tidligere hatt felles rammeavtale for byggeleder og prosjektleder. Nå er disse avtalene skilt fra hverandre.

– For å spisse forespørselen vår til leverandørmarkedet ble avtalene splittet. Flere leverandører som utelukkende leverer byggeleder-tjenester kunne blitt utelukket fra konkurransen om vi fortsatt hadde samlet disse i én stor rammeavtale. I tillegg er dette i tråd med anskaffelsesregelverkets oppfordring om å dele opp anskaffelsen. Vi er svært fornøyde med å få plass disse avtalene, det gjør oss godt rigget for de store byggeoppdragene vi har foran oss, sier adm.dir. i Omsorgsbygg, Lars Henrik Bøhler.

Foretaket har inngått sju parallelle rammeavtaler med en varighet på fire år. Leverandørene er rangert, noe som innebærer at nummer en på lista får første oppdrag og så videre. Avtalene er verdt opptil 170 millioner kroner for hele avtaleperioden for alle leverandører.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.