Økologisk barnemat som gir foreldre mer tid

barn baby mat

Småbarnsforeldre blir stadig mer bevisst på maten de gir barna sine, og mange foretrekker økologisk mat – både til seg selv og barna.


Nye Nestlé NaturNes sikrer norske småbarnsforeldre økologiske kvalitetsmåltider som er enkle og raske og tilberede.

Baby’s Organic: Økologisk, ett skritt lenger
NaturNes er en ny barnematserie som ikke bare er økologisk, men ”Baby’s Organic”. Dette er en merking som stiller enda strengere krav til naturlige råvarer og hensynsfull tilbereding – som ment fra naturens side. NaturNes er en enkel måte å sikre at barna får variert og næringsrikt kosthold.

– Dagens småbarnsforeldre har god kunnskap om hva barnemat skal inneholde. NaturNes gir muligheten til å gi barnet ren og næringstett mat som lever opp til foreldrenes høye krav – direkte fra butikkhyllen. Det gir dem mer tid til det aller viktigste; å være sammen med barna sine, sier Josefin Morén, kommunikasjonsansvarlig for Nestlé Barnemat i Norge.

Ekstra høye krav til økologiske råvarer
Produkter merket ”Baby’s Organic” har gjennomgått ytterligere 96 tester, utover kravene til vanlige økologiske produkter. Alt fra kvaliteten på jorden til produksjonsprosessen skal foregå på naturens premisser. Jorden får mer tid til å hvile, for å holde på næringen, avlingen får vokse i sin egen takt og maten tilberedes varsomt, for å holde på den naturlige næringstettheten.

All fisk er MSC-merket (Marine Stewardship Council), en garanti for at fisken er fanget villt, fra bærekraftige bestander med omtanke for miljøet. Faktisk lever kun to prosent er verdens råvarer opp til kravene som stilles for å inngå i våre Baby’s Organic-produkter. NaturNes inneholder dessuten ikke tilsatt sukker eller salt.

Bærekraftig produsert
Alle NaturNes-måltider på glass produseres ved Nestlés fabrikk i Åbo i Finland. Fabrikken vil allerede i løpet av 2019 være 100 prosent CO2-nøytral. Måltidene pakkes i resirkulerbare glass.

NaturNes er nå på vei ut i norske dagligvarebutikker, og tilbudet av nye, næringsrike og økologiske produkter vil fortsette å øke gjennom 2019.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.