Nytt reseptfritt legemiddel for bedre søvn hele natten

søvn

Søvnvansker er et vanlig og økende problem. I følge Folkehelseinstituttet rapporterer 1 av 3 at de har ukentlige søvnvansker.


Markedssjef i Sana Pharma Medical, Hildegunn Stalheim, kommenterer:

– Den økende forekomsten av insomni er skremmende når vi vet at insomni øker risikoen for utvikling av helseplager og frafall fra arbeidslivet. Alle kjenner vi hvor viktig søvnen er for humøret og livskvaliteten. Med vårt nye produkt vil vi kunne gi et bedre behandlingstilbud for søvnvansker.

Selv om søvnvansker er vanlig er det mange som kvier seg for å søke hjelp for søvnproblemene sine på grunn av redsel for bivirkninger som ofte forbindes med reseptbelagte sovemedisiner. Heldigvis finnes det nå et reseptfritt alternativ som kan gjøre en forskjell. Lunixen er et nytt alternativ med dokumentert effekt når du vil bli kvitt søvnproblemene og sove bedre, hele natten!

– Vi i Sana Pharma Medical leverer allerede Sedix mot innsovningsvansker. Nå lanserer vi Lunixen mot dårlig søvn, som ved dårlig søvnkvalitet, søvnavbrudd og for tidlig morgenoppvåkning. Vi vil hjelpe mennesker til en bedre søvn, hele natten, sier Stalheim.

Lunixen fås kjøpt på alle apotek, samt på nett. Kombiner gjerne behandlingen med livsstilsråd for å bryte eventuelle årsaker til søvnproblemene.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.