Nytt kreftsenter i Oslo

| 10. mars 2017
kreftsenter oslo

Utvikling av spesialisert kreftsenter i Oslo.

Norge skal ha et nytt klinikkbygg til kreftbehandling og vil forsette som spesialisert kreftsykehus i Norge. Arbeidet med videreutvikling av Oslo Universitetssykehus er i full gang. LINK arkitektur har derfor nettopp underskrevet en kontrakt med HelseSør Øst RHF om prosjekteringstjenester i konseptfasen for nytt klinikkbygg ved Radiumhospitalet.

Teamet består i tillegg til LINK arkitektur av Multiconsult, Erichsen & Horgen, Hjellnes Consult, NIRAS, Implement Consulting Group og PwC som underleverandører.

Helse Sør-Øst RHF er en av fire helseregioner i Norge og den strategiske enheten som eier sykehusvesenet i regionen. Til sammen 2,8 millioner innbyggere blir behandlet på 11 sykehus i regionen, som strekker seg fra Lillehammer i nord til Kristiansand i sør.

– Det har vært svært god respons på denne konkurransen. Vi har hatt muligheten til å velge et team i skarp konkurranse mellom de beste deltagerne i markedet, sier prosjektdirektør Dag Bøhler i Sykehusbygg.

Tagger: , ,

Kategorier: Behandlinger

Om skribenten ()

Gunnar Andreassen er en helseinteressert forfatter, foredragsholder og frilansjournalist i bl.a. Bodøposten.no. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no.

Kommentarer er stengt.