Nye øyekremer fra Skincity

skincity

Huden i det tynne øyeområdet er ekstra utsatt for faktorer som UV-lys, uttørking og mimikk, noe som gjør at det ofte er det første stedet man oppdager de første aldringstegnene som fine linjer, mangel på fasthet og ujevn pigmentering.


Også en yngre hud kan oppleve tilstander som hevelser eller poser, og plages med mørke ringer som bidrar til et trøttere utseende.

Skincity skincare lanserer nå to nye must-haves for øyeområdet, som jobber sammen for å effektivt forbedre huden i øyeområdet, og for å forebygge og redusere aldringstegn. Produktene fungerer utmerket hver for seg, men sammen er de ekstra kraftfulle.

Denne duoen er den ultimate rutinen for å styrke og behandle mørke ringer, poser og aldringstegn i øyeområdet. Retexturising Eye Serum har en lett konsistens og inneholder en optimal konsentrasjon av glykolsyre (AHA) for å stimulere cellefornyelsen, slik at huden blir ekstra mottagelig for de aktive ingrediensene i den rikere kremen Renewing Eye Cream, hvor en ny generasjon A-vitamin (Hydroxypinacolone Retinoate) jobber sammen med peptider for å behandle både hudtekstur og hudtone.

Sammen jobber duoen for å viske ut fine linjer, dempe mørke ringer og fremme hudens fasthet. Kombinasjonen av drenerende koffein, fuktgivende hyaluronsyre og oppstrammende ekstrakter fra agurk gir spenst til huden for et mer våkent og klart blikk.

Akkurat som resten av Skincity skincares sortiment er disse øyeproduktene tatt frem for å gi virkelige resultater på huden. Flere testpersoner har fått muligheten til å prøve øyeduoen i 11 uker, og nedenfor ser du resultatet fra en av testpersonene, som har fått synlige resultater på fine linjer, rynker og hyperpigmenteringer rundt øynene.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.