Ny sykkelsti i Trysil

sykkelsti trysil
sykkelsti trysil
Bygger spektakulær sykkelsti.

Trysil har på ingen som helst måte avsluttet verken sykkelsesongen eller utviklingen av sykkelstier for i år. Akkurat nå jobber 10 menn og damer med å bygge ferdigstille en ny og spektakulær sykkelsti innerst i Gullia, den mest tekniske sykkelstien Trysil har bygd.


Trysil fortsetter utviklingen av sykkelproduktet Trysil Bike Arena. Nå utvikles et helt nytt område innerst i Gullia. Her er det i første omgang planlagt fem nye kilometer, hvor den første kilometeren, stien Zippy, allerede er åpent. Nå jobbes det med et helt nytt tilskudd til Gullia som blir forbeholdt de drevne syklistene.

– Stien vi jobber med nå er noe av det mest tekniske vi har bygd. Det er en sti som er gradert rød og den blir cirka 700 meter lang. Den er mer actionfylt, brattere, har tøffere wallrides og mer hopp enn noen andre stier i Gullia. Det blir rett og slett spektakulært å sykle her, sier en oppglødd Olve Norderhaug, byggleder for Trysil Bike Arena.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.