Ny nettbutikk med over 650 naturlige produkter lansert

natur.no

Vitability AS lanserte 1. februar nettbutikken Natur.no med over 650 naturlige produkter. Natur.no er for deg som velger sunt og bærekraftig. Alt i sortimentet er naturlige råvarer med hovedfokus på økologisk.


– Det er dumt at vi må granske etikettene på alle produkter for å unngå skadelige sprøytemidler, miljøgifter, e-stoffer, kunstig tilsetning og raffinert sukker i maten som er tilgjengelig i vanlige butikker. Derfor har vi gjort jobben med å velge KUN rene, sunne og bærekraftige varer og samlet alle på EN nettbutikk som sender over hele Norge, sier daglig leder Anders Dreyer.

Rent, enkelt og naturlig
– Vi støtter lokal kvalitet og gjør valget enkelt og trygt for deg. Natur.no drives av en lidenskap for sunne, rene og bærekraftige produkter. Du kan alltid være trygg på at våre produkter ikke inneholder kunstige og skadelige tilsetninger, sier Dreyer.

– Vårt varesortiment består av matvare, dagligvare, barnemat, supermat, kosttilskudd, urter, rengjøringsmidler, kroppspleie og annet relatert utvalg som er så nærme naturen som mulig, helst økologisk eller biodynamisk, forteller Dreyer.

Matglede med god samvittighet
Med Eat Rapporten og ny forskning på helse ser vi hvor viktig det er at vi gjør endring i kosthold og livsstil om vi vil leve friske liv med lavt fotavtrykk på planeten.

Nå er det enklere å spise sunt og støtte miljøet samtidig som du koser deg. Med sunne og bærekraftige valg baner du vei for fremtiden, bli med på denne deilige grønne bølgen.

– Vår misjon er å bidra til at alle har tilgang på trygge råvarer. Vi vil bistå i å hjelpe deg finne det du trenger og gjøre handelen til en hyggelig opplevelse, avslutter Dreyer.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.