Ny hårserie hos Body Shop

body shop shampoo
body shop shampoo
Shampoo med deilig banan lukt.

Over hele verden blir mennesker mer og mer bevisst på de skadelige effektene forurensning og giftstoffer har. I tillegg til å leve og spise sunnere ser vi at flere bytter ut hårproduktene med et mer naturlig hårpleieregime.


Body Shop har laget en cruelty-free serie for hår som inneholder de fineste naturlige ingrediensene, med naturlige oljer, smør og pureer. Alle produktene er 100% vegetariske, og noen er også veganske.

Bodyshop har nå en ny serie Fuji Green Tea hårprodukter. Serien er laget for normalt hår, og inneholder grønn te fra Japan. Alle produktene er fri for silikoner. Men det er mange flere nye hårprodukter hos Body Shop, bl.a. banan-produktene.

Du liker sikkert lukten av banan. Da kommer du også til å elske banan produktene for hår. Produktene er laget med Community Trade bananpure fra Ecuador, og vil gi håret den næringen det fortjener. Passer for normalt til tørt hår, og er helt fri for silikoner. I tillegg er alle produktene 100% vegetarisk.

Banana Truly Nourishing Shampoo flasken rommer 250 ml. og koster 119,- kr. Den næringsrike shampooen renser håret skånsomt, og gir har en deilig tropisk duft av banan.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.