Ny bok: Kom i form – med minst mulig innsats!

egmont

Hater du å trene, men innser at det kunne vært smart for helsa? Er du en sofagris med tusen gode grunner til å bli liggende der? Forbinder du trening med ork og ydmykelser fra gymtimene på skolen? Har du ikke tid eller vet du ikke hvordan du skal begynne? Uansett – dette er boka for deg!


Den blide sogningen Yngvar Andersen, eller Puls-Yngvar, som han også kalles, har jobbet med trening og sunn livsstil i over 20 år. Han har vært trener og programleder for publikumssuksessen Puls på NRK i sju sesonger, og jobber i dag som foredragsholder, konferansier og treningsinspirator. Han elsker å forvandle utrente til mosjonister, og vet akkurat hva som skal til for at du kommer i form – og forblir i form – med minst mulig innsats og tidsbruk.

Yngvar har også klart å omvende kona, Liv Loftesnes, tidligere redaktør for Kamille, skribent og blogger på www.livogyngvar.no, som ga bort treningstøyet sitt i slutten av tenårene fordi hun hadde bestemt seg for at trening ikke var noe for henne. I dag, som 40-åring er hun sprekere, sterkere og raskere enn noen gang, og bitt av treningsbasillen hun også! Sammen har paret nå skrevet bok for alle oss som ikke har lyst, men innser at det er på tide å begynne å trene. For det gjør så ufattelig godt – og det er så overraskende lite som skal til for å komme i gang!

I Kom i form med minst mulig innsats byr de to på enkel, kjapp og effektiv trening som du kan gjøre hvor som helst, når som helst – og som du vil leve godt med resten av livet. Og hvem vet, kanskje du en dag vil begynne å like det, du også?

Boka er skreddersydd for deg som er nybegynner eller som har trent litt før, uten å klare å holde på de gode vanene. Her får du enkle, effektive 5-minutters treningsprogrammer, store doser inspirasjon, samt tips og råd til hvordan du trener og beveger deg mer i en travel hverdag. Det handler om å skape gode rutiner som sklir sømløst inn i resten av livet ditt, slik at du gjør det så enkelt som mulig for deg selv.

Eller som Yngvar sier det: «Dette er trening som gir maks igjen for innsatsen. Ikke noe tullball, ikke noe fjas. Bare tren og bli ferdig med det, akkurat slik du gjør med tannpussen. Du trenger ikke like det. Du kan hate det om du vil! Du bare gjør det, før du går videre til hva det nå er du heller vil bruke tiden din på. Effektene er for gode til å la det være».


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.