Ny app for trim og trening

ptx
ptx
Gründerne Sigurd J. Dons (til høyre) og Nicolai M. Q. Hjorth (til venstre).

Den nye appen PTX er «Airbnb for trening». De norske appen åpner treningsbransjen og gir folk enklere tilgang til gruppetrening og personlige trenere, uten binding til et spesifikt senter eller kjede.


Som bruker av appen kan du oppdage spennende treningsaktiviteter arrangert av motiverte trenere, eliteutøvere og likesinnede. Appen har allerede fått 700 brukere på litt over 1 måned.

– Vi ønsker å åpne treningsbransjen og gi folk enkel tilgang til bredden av aktiviteter som allerede eksisterer rundt omkring. I mange år har folk arrangert diverse treninger ute og inne via midlertidige løsninger som arrangementer på Facebook eller via eget nettverk. Vi håper at PTX over tid skal gi folk gode alternativer til aktivitet, uansett eget nivå eller ønsker om treningsform. Bedrifter kan også bruke vår plattform til å finne trenere de kan booke inn til trening for de ansatte, sier Sigurd J. Dons som er en av eierne av appen.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.