Nordic Choice Hotels fikk både gjester og ansatte til å svette

choice hotels

I september økte Nordic Choice Hotels pulsen på både gjester og ansatte. For hver halvtime medarbeidere og gjester trente, donerte hotellkonsernet 15 kroner til UNICEFs arbeid mot barn som er utsatt for menneskehandel i Asia. Treningsinnsatsen resulterte i totalt 1,5 millioner kroner som ble donert til UNICEF.


Initiativet “Puls for UNICEF” ble første gang gjennomført i 2016 og er ett av flere initiativ som er knyttet til Nordic Choice Hotels mangeårige samarbeid med UNICEF. Målet med samarbeidet er å bidra til at barn skal få en trygg natts søvn uansett hvor i verden de befinner seg. Aktiviteten gjennomføres årlig på samtlige Nordic Choice-hotell i Norden og Baltikum og pågår i fire uker av gangen. I år gikk “Puls for UNICEF” av stabelen mellom 2. og 29. september.

– Det er fantastisk å se hvilket engasjement “Puls for UNICEF” skaper hos både våre gjester og ansatte. I år deltok over 4200 ansatte, som er flere enn noen gang. Vi er utrolig stolte og glade for at så mange valgte å delta og at våre gjester setter pris på det vi gjør ved selv å være med og engasjere seg. Med “Puls for Unicef” tilbyr vi både gjester og ansatte en arena for å hjelpe barn som utsettes for menneskehandel til å få en bedre fremtid, samtidig som de gjør noe bra for sin egen helse. Takket være gjester og ansatte har 38 000 barn fått en trygg natts søvn, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels. 

Totalt resulterte årets “Puls for UNICEF” i en donasjon på 1,5 millioner kroner til UNICEF. Hotellgjester alene la igjen over 26 000 treningsøkter, som er flere enn noen gang tidligere. Noen hotell valgte også å lage egne arrangementer, som blant annet 24-timers spinningmaraton, trappeløp og plogging, som går ut på at deltagerne jogger og plukker søppel samtidig. 

Siden samarbeidet med UNICEF startet for mer enn ti år siden har Nordic Choice Hotels donert i underkant av 30 millioner kroner til organisasjonen. 


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.