Nå kommer julen til Boots apotek

boots

Boots apotek åpner opp for et juleunivers med luksuriøse gaveartikler rett fra London når julen kommer til apotekene over hele landet.


Boots’ kjente og kjære merkevarer har fast plass under mange norske juletrær. I år er utvalget fra No7 og Soap & Glory mer rikholdig og spennende enn noensinne. Produktene fra Superdry og Laura Ashley er også velkjente slagere som i år kommer i 2019-utgaver.

Nytt i år er produktene fra den britiske mote-og livsstilsbloggeren Millie Mackintosh. Millie ble først kjent som «it-girl» gjennom TV-serien «Made In Chelsea» 2011, og har siden det slått gjennom både som klesdesigner og med sminkeprodukter som kjennetegnes av sin tidløse og klassiske stil.

Les også:  En nabo som bråker om natten og ikke respekterer beboere kan gå utover livskvaliteten

Baylis & Harding har siden starten i 1970 vært kjent for sine såper og sprayer fylt med de deiligste ingredienser og dufter. Med produkter fra Baylis & Harding kan hvilket som helst baderom bli ditt private hjemmespa.

Den britiske mediepersonligheten Fearne Cotton er kjent som programleder fra BBC og ITV. Hun fokuserer på små ting som gir folk glede i hverdagen, blant annet i podcasten «Happy Place» og gjennom sin egen hudpleie- og livsstilserie. Hudpleieserien er inspirert av eteriske oljer som i aromaterapi brukes for å gi økt velvære. Her finnes både produkter designet for avspenning og avslapning og produkter designet for å gi mer energi.

Les også:  En nabo som bråker om natten og ikke respekterer beboere kan gå utover livskvaliteten

Boots apotek ønsker også den verdenskjente designeren Karen Millen velkommen inn i sitt gaveunivers denne julen. Millen, som i en årrekke har satt sitt preg på kvinners garderobe verden over, setter Millen nå sitt stilsikre preg på sminkepungen og baderomshyllen.

Hos Boots apotek vil kundene også finne plantebaserte produkter i gavepakning fra det apotekekslusive merket A-Derma, spesielt tilpasset sensitiv hud. Avène er også et populært merke tilpasset tørr og ømfintlig hud, som med sin håndkrem for tørre og sprukne hender og leppepomaden for tørre lepper alltid er blant de mest populære klassikerne under juletreet.

Les også:  En nabo som bråker om natten og ikke respekterer beboere kan gå utover livskvaliteten

Julesortimentet blir å finne i Boots apotek fra november.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.