MyControl – Ny nettside for helsepersonell og pasienter skal skape økt bevissthet om overvekt

snacks

Navamedic lanserer MyControl – en ny nettside rettet mot både helsearbeidere og den øvrige befolkningen for å skape oppmerksomhet og økt bevissthet om overvekt og behandling av overvekt. 


Nettsiden er det første av en rekke kommunikasjonstiltak som en del av Navamedics innsats for å skape økt kunnskap om overvekt og adressere det faktum at overvekt er en sykdom – og bør behandles deretter. 

Les også:  Gjenåpner lesesaler og serveringssteder for studentene i Oslo

– Dette er en viktig milepæl i arbeidet for å belyse kompleksiteten rundt denne sykdommen og de tilgjengelige behandlingsformene. Overvekt er fortsatt et område som ofte underdiagnostiseres. Derfor er vi opptatt av å sette dette på agendaen blant leger og fastleger, som utgjør førstelinjen for behandling av overvekt, sier Kathrine Gamborg Andreassen, administrerende direktør i Navamedic.

Nettsiden belyser årsaker og risikoer ved overvekt samt helsefordelene ved varig vektnedgang. Siden fokuserer spesielt på hjernens rolle i å utvikle og mestre sykdommen. I tillegg til å gi en innføring i dagens behandlingsalternativer adresserer nettsiden også viktigheten av rett behandling. Nettsiden er tilgjengelig på norsk og svensk.

Les også:  Unngå skader i trafikken med el-scootere

Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.